szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

Eddig a legmagasabb szintű hotel háromcsillagos volt a zalai megyeszékhelyen.

Állami beruházással épül négycsillagos szálloda Zalaegerszegen – jelentette be Balaicz Zoltán, a település fideszes polgármestere. Az épület az egykori Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ több mint egy évtizede üresen álló épületének helyére épül.

A konferenciák rendezésére is alkalmas belvárosi hotel előkészítésre, engedélyezésére, tervezésére 190,5 millió forintot adott a Magyar Turisztikai Ügynökség Zalaegerszeg önkormányzatának.

Az Index azt írja: a megyeszékhely eddig nem rendelkezett háromcsillagosnál magasabb szintű szállodával, a legnívósabb ilyen hotel a Széchenyi téren található Arany Bárány volt, amelynek aljában egy McDonald’s is található.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

A Telekom bepakolt egy 5G mobilállomást Zalaegerszeg belvárosába

A Magyar Telekom elindította az első szabványos 5G állomását. A Zalaegerszeg belvárosában található állomás a 3,7 GHz-es tesztspektrumot használja. A valós körülmények között működő, gigabites sebességre képes teszthálózat kialakításának célja, hogy a Telekom megismerje az új technológia meglevő hálózatokkal való együttműködésének kihívásait, így könnyebben felkészülhessen a majdani integrációjára.

Használ Wordöt vagy Excelt? Akkor jó hír, hogy jön az Office 2021

Használ Wordöt vagy Excelt? Akkor jó hír, hogy jön az Office 2021

Marosvásárhelynek húsz év után újra magyar polgármestere van

Marosvásárhelynek húsz év után újra magyar polgármestere van

Néhány napja gyorsan lemerül az iPhone-ja? Itt a megnyugtató magyarázat

Néhány napja gyorsan lemerül az iPhone-ja? Itt a megnyugtató magyarázat