szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sikerrel pályázott a vissza nem térítendő támogatásra a tarcali Andrássy Rezidencia.

Közpénzből épül kültéri medence Mészáros Lőrinc luxusszállodájához – írta meg a Napi.hu. Az a tarcali önkormányzat ülésének jegyzőkönyvéből derül ki, hogy a Kisfaludy hotel- és panziófejlesztési programnak is köszönhetően 2020 végére megújulhat az ötcsillagos Andrássy Rezidencia.

Egész pontosan 13 szobával bővül a Tokaj melletti szálloda a vissza nem térítendő állami támogatás segítségével, de a projekt része többek között egy külső medence kialakítása is.

Bár a hotel forgalma 2017 óta folyamatosan emelkedik, a szállodaigazgató elmondása szerint katasztrofális a munkaerőhelyzet, a képzett munkaerő ugyanis csak nagyon rövid ideig hajlandó egy vidéki szállodában dolgozni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!