szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A postáshiány évek óta problémát okoz a faluban.

Két kézbesítő is dolgozik a rajkai postán, de néhány hete mindketten betegek lettek, ezért a postai ügyintézőknek kell kivinni a küldeményeket a Győr-Moson-Sopron megyei településen, számolt be az RTL Klub Híradója.

A falu polgármestere, Kiss Vince a csatornának elmondta, már évek óta problémát okoz a postáshiány a faluban. A két alkalmazott megbetegedése után hét közben bizonyos időszakokban valóban bezárták a postát, hogy az ügyintézők ki tudják vinni a fontosabb leveleket vagy a pénzküldeményeket.

Az RTL Klub megkereste a Magyar Postát, megkeresésükre azt írták, kézbesítés egyszer sem maradt el a településen, szeptember első hetében a kézbesítők betegsége miatt már postai dolgozók segítettek be.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Gazdaság

Sztrájkra készülnek a postások

Nem fogadták el a postásszakszervezetek az állami cég bérajánlatát, sztrájkhangulat van, demonstráció jöhet. A Postától átlagosan 10 százalékos béremelést kértek. Nemleges volt a válasz.

800-1000 éves érméket találtak Kínában, tízezernél is többet

800-1000 éves érméket találtak Kínában, tízezernél is többet

Meglehet Merkel utódja

Meglehet Merkel utódja

Fényes nappal késeltek meg egy férfit Budapesten

Fényes nappal késeltek meg egy férfit Budapesten