szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Andy Vajna özvegye korábban azt mondta, csak a lúzereknek nem telik gyémántra.

November 25-én a Fővárosi Törvényszék elrendelte a kisebbségi tulajdonos Vajna Tímea miatt ismertté vált gyémántkereskedő cég, a Dorottya Diamond Palace Kft. felszámolását – írja a 24.hu cégbírósági iratok alapján.

Megjegyzik: az ékszerkereskedés már augusztusban sem állt jól, "kongott az ürességtől, bejáratánál pedig csak egy jókora lakat várta az érdeklődőket". Emellett még mindig nem adták le a tavalyi évre vonatkozó beszámolót,

aminek a határideje május 31. volt.

A Dorottya Diamond Palace Kft. az Opten adatai szerint négy éve indult, négy alkalmazottal, ez a szám később tizenhattra nőtt. A legtöbben 2016 szeptemberében dolgoztak az üzletben, tavaly viszont már tizenketten, az idei áprilisi tízfős létszám pedig májusra lenullázódott, mindenkit elküldtek.

A 24.hu emlékeztet: a cég indulása többször is heves indulatokat váltott ki az emberekből, miután Vajna Tímea méregdrága ruhában hangoztatta, hogy reméli, minden nő valami hasonlót kapott Valentin-napra, a gyémánt pedig örök.

A Facebookra kiírt bejegyzésen többen felháborodtak, Vajna ugyanakkor rákontrázott, és azt írta, szerinte azok a férfiak, akik leszólják őt emiatt, igazi lúzerek, mert egy nőnek igenis szüksége van gyémántra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Időkapszulát helyeztek el az év végén megnyíló Magyar Zene Házában

Időkapszulát helyeztek el az év végén megnyíló Magyar Zene Házában

A salgótarjáni után az egri focicsapat is Mészáros Lőrinc közelébe került

A salgótarjáni után az egri focicsapat is Mészáros Lőrinc közelébe került

Tóta W.: Hajrá, egyik, ne hagyd magad, másik!

Tóta W.: Hajrá, egyik, ne hagyd magad, másik!