szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A vagyoni egyenlőtlenségek ellen is tiltakozó új lemezéről faggatta az Index a zenészt,akinél rákérdeztek a milliárdos állami támogatásokra is.

Interjút adott az Indexnek Leslie Mandoki magyar származású, Németországban és Amerikában élő rockzenész, aki beszélt új dupla lemezéről - amivel részben a nagy vagyoni egyenlőtlenségek ellen tiltakoznak -, Orbán Viktor miniszterelnökhöz fűződő barátságáról - amit még egy német balos lap is megbocsát neki, mert olyan jónak találták az új lemezét -, az antiszemitizmus elleni fellépés fontosságáról - amit szent feladatának nevez -, a migrációról - amit szerinte helyben kellene kezelni, de megérti az elnyomás elől menekülőket -, és arról a körülbelül kétmilliárd forintról, amiket az Orbán-kormánytól kapott az elmúlt években.

Az ezt firtató kérdésre azt válaszolta, hogy a nyári koncertek túlnyomó többségét Európa-szerte támogatják, Budapesten is,

De egyébként engem, mint művészt az üzleti része a projektjeinknek sosem érdekelt. Nem értek a pénzhez, nem is foglalkozom a dolgok menedzsment vagy üzleti részével. Megpróbálom azt adni a közönségnek, amit szeret, és amit én is szeretek. Ami összeköt, az a releváns, ami értékes és maradandó.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Váratlan segítséggel kaptak el egy cserbenhagyó autóst a rendőrök

Váratlan segítséggel kaptak el egy cserbenhagyó autóst a rendőrök

A lakók 70 százaléka koronavírusos lett egy olasz idősotthonban

A lakók 70 százaléka koronavírusos lett egy olasz idősotthonban

Stagnál a koronavírus-koncentráció a hazai városok szennyvizében

Stagnál a koronavírus-koncentráció a hazai városok szennyvizében