Tetszett a cikk?

Orbán Viktor szerint soha ilyen mélyponton nem volt a magyar demokrácia, mint most, az önkormányzati választás ezért vízválasztó lesz. A Fidesz elnöke erről a Hír Televízióban beszélt pénteken délután.

A nyilatkozatban, amelyet fizetett hirdetéséként ma este többször is megismétel a tévécsatorna, Orbán kifejtette: történelmi időket élünk, történelmi jelentőségű változások előtt állunk, az október 1-jei választás vízválasztó lesz,. Akár így, akár úgy, új korszak kezdődik október 2-tól - mondta a Fidesz elnöke.  

Orbán Viktor szerint olyan országos választás lesz vasárnap, amire még nem volt példa a magyar demokrácia történetében, mert ilyen helyzetbe, amilyenben most van, még soha sem került Magyarország, ilyen súlyos erkölcsi válságba még sohasem jutott, ilyen mélyponton még nem volt a magyar demokrácia. Vasárnap dől el, hogy még tovább süllyedünk, vagy felfelé indulunk - tette hozzá. Beszéde elején jelezte: volt kormányfőként erkölcsi kötelességének érzi, hogy szóljon a választókhoz.

"Gyurcsány Ferenc lebukott. Ezzel pedig egyedül neki kell szembenéznie. Gyurcsány Ferenc egyet tehet, ha maradt benne egy szemernyi tisztesség: bocsánatot kér mindenkitől, akinek hazudott, és szemlesütve távozik." - fogalmazott a Fidesz elnöke felhívásában. "Mi, akik 88-ban és 89-ben harcoltunk a hazugságok ellen, soha, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy mindez megtörténhet velünk" - tette hozzá. MTI
Meghalt Göröcs János

Meghalt Göröcs János

Elmarad egy budapesti koncert a koronavírus miatt

Elmarad egy budapesti koncert a koronavírus miatt

Két budapesti iskolában is intézkedtek a koronavírus-veszély miatt

Két budapesti iskolában is intézkedtek a koronavírus-veszély miatt