Tetszett a cikk?

Ugyan telített a piac és sok a jó minőségű termék de a tulajdonos állítja: biztos siker lesz a legújabb, magyar tulajdonban lévő ásványvíz -írja a Vas Népe.

© Vas Népe

Kedden adták át a Vas-megyei Vasszilágyon a megye egyetlen és az ország legújabb palackozó üzemét ahol már januártól folyt a próbagyártás. A cég szombathelyi tulajdonosa a megyei lapnak elmondta: a megyében szinte bárhol lehetne fúrni,  mindenhol jó minőségű ásványvízet találnának, ezért alapvetően nem ez határozta meg a beruházás helyszínét. Varga Péter bízik abban hogy az erős piaci versenyben is meg tudnak erősödni és lépést tudnak tartani a hazai és a kinti konkurenciával is.

A projektre való felkészülés 2005-ben indult el, a rá következő évben kapták meg a szükséges minősítést igazoló papírokat az Országos Tisztifőorvosi Hivataltól. 2006 őszén felépült az a közel 700 négyzetméter alapterületű üzemcsarnok, amely a próbaüzem végén teljes kapacitással fog működni és várhatóan az alkalmazottak száma is a mostani hétről emelkedni fog. A termék bevezetésénél elsősorban Vas-megyére és a Balaton környékére fognak koncentrálni és az ásványvíz lesz az idei szombathelyi Savaria Karnevál "hivatalos víze".

A folytatáshoz kattintson a Vas Népe cikkére.

MTI Itthon

Csúszik a 4-es metró építes Szent Gellért téri nehézségek miatt

Csúszik a 4-es metró beruházás, mert a Szent Gellért téri állomás nincs olyan műszaki állapotban, hogy a pajzsokat - az eredeti terveknek megfelelően- fogadhassa. A kivitelező Bamco konzorcium új eljárással gyorsította volna az állomás befejezését, de ezt a DBR Metró Projekt Igazgatóság elutasította, a kockázatra hivatkozva - közölte az igazgatóság.

hvg.hu Gazdaság

Tanácsok pénzre vágyó magyaroknak

Vizel Péter, a magyar származású kanadai marketingguru arról beszélt a hvg.hu-nak, hogy a magyar emberek attitűdjének megváltoztatásával meglepően gyors javulást lehetne elérni az ország állapotában. Egyszersmind megosztotta ötleteit is, amelyeket felhasználva, kellő szorgalommal szerinte a kisemberek is jó pénzeket kereshetnének.

MTI Karrier

Legfeljebb egymillió eurós támogatást kaphat a Daimler-Benz

A szociális tárca a Munkaerőpiaci Alap képzési alapból az uniós szabályoknak megfelelően legfeljebb egymillió eurós támogatást biztosíthat a Daimler-Benz kecskeméti beruházásánál a szakmunkaerő-igény kielégítéséhez - jelentette ki Budai Bernadett kormányszóvivő.

MTI Itthon

Zöld utat kapott az NFÜ a metrószerződés megkötésére

Megkapta a felhatalmazást a kormánytól a Nemzeti fejlesztési Ügynökség (NFÜ) arra, hogy megkösse a fővárossal a 4-es metró támogatási szerződését - jelentette be Budai Bernadett kormányszóvivő szerdán sajtótájékoztatón.

Magyar gazdaság

Mercedes-láz Kecskeméten

Egy helyi ingatlanforgalmazónak köszönhető, hogy adódott megfelelő helyszín Kecskeméten a Daimler autógyárának, amely a földtulajdonosoktól a tanárokig és a beszállítókig máris sokak fantáziáját megmozgatta.

MTI Itthon

M7-es: újabb 20 km, még 15 hiányzik

Átadják ma az M7-es Balatonkeresztúr és Zalakomár közötti szakaszát. Az autópálya-szakaszt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Szabó Pál közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter helyezi forgalomba.

Vélemény

Mit hoz a Daimler-Mercedes beruházás? És mit visz?

Csendesebben vigadjanak! – röviden így lehetne figyelmeztetni azokat a köröket, melyek a német autógyár idetelepülésének ürügyén már arról beszélnek – á la Kádár János –, hogy lám, elv- és polgártársak, nincs itten semmiféle válság. Nem kétséges, a gépjárműóriás bevonulása reálgazdasági öröm a költségvetési ürömben. De aligha lenne célravezető, ha kormánypolitikusaink ismét az ungarische Puma dübörgéséről vizionálnának.

MTI Itthon

A kormányzati negyed ügyeit vizsgáltatná a Fidesz

A Fidesz parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi, hogy kiderüljön: a meg nem valósuló kormányzati negyedre eddig rááldozott milliárdokat hogyan, milyen körülmények között és mire költötte el a kormány.

Kivonul a Google Ausztráliából, ha elfogadják az új médiatörvényt

Kivonul a Google Ausztráliából, ha elfogadják az új médiatörvényt

16 millió forintnyi rubelt kérnek egy 12, azaz tizenkettő kilométert futott régi Ladáért

16 millió forintnyi rubelt kérnek egy 12, azaz tizenkettő kilométert futott régi Ladáért

Titkolja Biden, mit írt neki Trump, mielőtt elhagyta a Fehér Házat

Titkolja Biden, mit írt neki Trump, mielőtt elhagyta a Fehér Házat