szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A rendezvény szervezői – mint minden alkalommal – most is jó néhány újdonsággal rukkolnak elő mind a látogatók, mind a...

A rendezvény szervezői – mint minden alkalommal – most is jó néhány újdonsággal rukkolnak elő mind a látogatók, mind a kiállítók számára.
2009-ben a Lakásvásár mellé állt főtámogatóként a GB Európa, az egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cég és a legnagyobb országos szakmai szervezet, a Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ). 

Ahogy azt már az elmúlt években megszokhatták a látogatók, a kiállítók új és használt lakások kínálatát egyaránt kihozzák a vásárra, ezzel átfogó képet alkotnak arról, mi is kapható jelenleg a fővárosi és a főváros környéki ingatlanpiacon, illetve néhány vidéki helyszínen. Ma már az is megszokott színfoltja a vásárnak, hogy az ingatlanpiachoz kötődő szolgáltatások széles köre is megjelenik, hogy segítsen megtalálni a lakáskeresőknek a legmegfelelőbb otthont. Ezért lesznek kint a pénzügyi szféra szereplői is: a bankok, a pénzügyi tanácsadók és ingatlanértékesítő hálózatok finanszírozásra specializálódott részlegei is.

Díjmentes szolgáltatások

A rendezvény mindhárom napján jelen lesz a Lakásvásáron elsősorban az ingatlanhoz kötődő adózási ügyekben (de az új adószabályokról, a START kártyáról, a családi pótlékról) tanácsot adó APEH, a minőségbiztosításra ügyelő ÉMI Nonprofit Kft. és az ingatlanjogban jártas Hidasi és Társa Ügyvédi Iroda.  A Lakásvásár belépőjegye lehetővé teszi a rendezvény látogatóinak, hogy külön díjfizetés nélkül kérjenek tanácsot ingatlan ügyekkel kapcsolatban. A Lakásvásár szervezői idén is gondolnak a gyermekkel érkezőkre, a Gyermeksziget kicsiket, az Internet Café nagyobbakat látja szívesen, hogy a szülők gondtalanul nézhessenek körül a standokon.

A vásáron egy csokorban megjelenik az ingatlanpiaci sajtó is, így jó néhány lakberendezési magazin és számos olyan internetes portál, amely az ingatlan témakörhöz kötődik és segítséget nyújthat a lakások kereséséhez, vagy éppen a meglévő ingatlanok meghirdetéséhez.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!