szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A Suppose Design Office tervezők nem titkolt célja az volt, hogy elmossák a kert és a lakás közötti határvonalakat...

A Suppose Design Office tervezők nem titkolt célja az volt, hogy elmossák a kert és a lakás közötti határvonalakat, így a japán Nagoya-ban épült ház minden szabad négyzetméterére köves talajú kertet terveztek. Japán stílusú kert került így a fürdőszobába (térelválasztó helyett), a nappaliba, a konyhába és az ebédlőbe is.

A különös belsőépítészeti megoldás mellett minimalista stílusban rendezték be a házat, így semmi sem vonja el a figyelmet a kertekről, amelyek a gondosan elhelyezett nagy ablakokból, valamint a lépcsőforduló feletti hatalmas tetőablakból kapnak fényt

Forrás: trendir.com

 















 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!