szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Számolatlanul nyitja hoteleit a Mellow Mood Group.

Számolatlanul nyitja hoteleit a Mellow Mood Group. A csaknem két évtizede a piacon lévő, két arab üzletember által megalapított társaság május végén egyszerre két szállodát is átadott. Mindkettő a cég Fashion Hotels portfóliójának új tagja. Eredetileg háromcsillagosra tervezték az egykori Domino Top Hostel helyére gondolt új szállodát, végül négycsillagos lett a 36 szobás Cosmo Fashion Hotel a Váci utcában.

Alta Moda Fashion Hotel, Budapest, 2010.

A márka másik új szereplője az Alta Moda Fashion Hotelsuperior a Nádor utcában. Ebben a szállodában összesen 114 szoba található, melyek kapcsolódnak a divat témaköréhez, a lakóegységek méretének meghatározásánál a ruhák méretezésére használt jegyek köszönnek vissza (M, L, XL). Két speciális szoba is van: a „For Her” szoba speciális bekészítésekkel várja a hölgy vendégeket, az Anti-allergén szoba pedig szintén egyedi igényeket elégít ki. Persze van wellness részleg is, ez már szinte kötelező.

A fejlesztőtől megtudtuk: a nőkön kívül az üzleti szektorra „lőnek”, ugyanis két multifunkciós technikával felszerelt konferenciatermet is kialakítottak tárgyalások, tréningek, tanfolyamok, termékbemutatók és egyéb rendezvények lebonyolítására. A vállalat képviselője szerint Budapesten ősszel nyitják meg a La Prima Fashion Hotelt, 2011-ben pedig a cég első külföldi egységét, a La Prima Fashion Hotel Viennát Bécsben.

Cosmo Fashion Hotel, Budapest, 2010.

A Mellow Mood Group üzemeltetőként lett ismert a piacon, de az elmúlt három-négy évben fejlesztéseket is végzett, tavaly fejezte be például a kőbányai vásárterületen álló Expo Hotel felújítását. A közepes kategória mellett a luxusban is képviselteti magát: ez a cég fogja üzemeltetni a pesti belvárosban egyelőre lassan épülő Klotild Palotába tervezett Budha Bar hotelt. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Szálloda csak nőknek

A WTM Global Trends Report 2009 hozta nyilvánosságra ezt a trendet, amely várhatóan egyre szélesebb körben terjed majd...