szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A vegyes felhasználású ingatlan nagyságrendileg 4800 négyzetméternyi frissen felújított kiskereskedelmi és...

A vegyes felhasználású ingatlan nagyságrendileg 4800 négyzetméternyi frissen felújított kiskereskedelmi és irodaterültet foglal magában, melynek vételi ára majdnem elérte a 20 millió eurót. Az épület bérlői között, többek között, olyan neves kereskedőket említhetünk, mint a Diesel vagy a Mavi Jeans. Az eladás során a PURetail-t a Rheinwert Immobilienconsulting GmbH képviselte.

©

Az ingatlan kiváló belvárosi elhelyezkedéssel rendelkezik, Düsseldorf központi üzleti negyedében a főbb bevásárló-utcák közvetlen közelében. A Kasernenstrasse egy a nemzetközi divatmárkák által kedvelt kiskereskedelmi lokáció. Az épület számára előnyös változásokat hoz az utcakép folyamatos fejlesztése, mely a villamos földalattira cserélését, valamint a járdák szélesítését takarja. Az épülettel szemközti új metrókijáratok tovább növelik majd az ingatlan forgalmát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Távozik posztjáról az Apple egyik legfontosabb embere, Phil Schiller

Távozik posztjáról az Apple egyik legfontosabb embere, Phil Schiller

Kitalálja, melyik klasszikus magyar regényt ajánlotta a kormány az európai olvasóknak?

Kitalálja, melyik klasszikus magyar regényt ajánlotta a kormány az európai olvasóknak?

A Mátrix valójában a transzneműség allegóriája a rendezői szerint

A Mátrix valójában a transzneműség allegóriája a rendezői szerint