Házhoz küldi a mesterembert az áramszolgáltató

Házhoz küldi a mesterembert az áramszolgáltató

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu

Az EDF DÉMÁSZ tavaly bevezetett szolgáltatásának lényege, hogy havi 399 forintos havidíj ellenében azonnali szakmai...

Az EDF DÉMÁSZ tavaly bevezetett szolgáltatásának lényege, hogy havi 399 forintos havidíj ellenében azonnali szakmai vészelhárítást biztosítanak olyan tevékenységek esetében, mint a villanyszerelés, vízvezeték-szerelés vagy dugulás-elhárítás. 

E mellett meghatározott vészhelyzetek esetén az áramszolgáltató 25 ezer forint összeghatárig átvállalja a probléma megoldásával kapcsolatos költségeket. Egyéb esetekben – mint például zárszerelés vagy üveges munkák – az EDF DÉMÁSZ a szakemberek közvetítését vállalja.

Az épületgépészeti meghibásodások elhárításában segítséget nyújtó Ház-Mester 24 szolgáltatást a bevezetés óta eltelt egy évben az EDF DÉMÁSZ 7 000 lakossági ügyfele fizette elő, közülük eddig több mint kétszázan éltek a háztartási vészelhárítás lehetőségével, összesen mintegy 3 és fél millió forint értékben.

Az ügyfelek az esetek döntő többségében vízvezeték-szerelésben és dugulás-elhárításban kérték a dél-magyarországi áramszolgáltató segítségét. Az EDF DÉMÁSZ átlagos költségvállalása közel 20 000 forint volt.

A Ház-Mester 24 szolgáltatást idén júniustól újonnan igénylő ügyfelek számára az EDF DÉMÁSZ időgaranciát is vállal: az áramszolgáltató 5000 forint kötbért fizet ki, ha a szerelő 4 órán belül nem ér a helyszínre.

A Ház-Mester 24-ről további információt található a 06 40 82 22 82-es számú e-vonalon, vagy a www.edfdemasz.hu honlapon.