szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Közel 500 millió forintot ad a kormány Kazincbarcikának stadionépítésre.

Lefújták Kazincbarcikán az eddigi stadionfelújítás terveit, miután a kormány úgy döntött, hogy 492 millió forintot ad egy újabb építkezésre. A klub arról számolt be: az eredeti terv az volt, hogy közel 150 millió forintból felújítják a pályájukat. Most azonban egy egyedi kormánydöntéssel 492 millió forintot kaptak egészen más, de szintén a stadionhoz kapcsolódó felújításokra. Emiatt az eddigi tervekkel nem foglalkoznak tovább, teljesen újragondolják a koncepciót, az eddiginél sokkal jobb stadiont építenek a már meglévő pálya köré.

A Kazincbarcika a nyáron jutott fel az NB II.-be, most nagy meglepetésre a harmadik helyen állnak. A hazai meccseiket a stadionfelújítás miatt Tiszaújvárosban játsszák, a friss tervek szerint talán a bajnokság végére már visszatérhetnek a saját stadionjukba.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!