szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A poszt, amely a trezorral foglalkozik, pár perccel később eltűnt a Facebookról.

A 24.hu figyelt fel a békéscsabai Trezor-Liktor Zrt. Facebook-bejegyzésére, melyben arról írtak, hogy az egyik legnagyobb páncélszekrényüket szállították ki. A poszt március végén került ki a közösségi oldalra, és a képeken egy épületrész is jól kivehető volt: ez Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea leendő villája.

Miután a 24.hu megírta a trezorról szóló cikket, a bejegyzés eltűnt a Facebookról.

A posztban egyébként egy 800 kilós páncélszekrényről írtak, amit az ingatlan udvarán felállított daruval emeltek be. (Azt, hogy pontosan hova, nem közölte a cég.)

A portál érdeklődött a vállalkozásnál, hogy valóban az 1,6 millió forintos csúcsmodellt szállították-e Mészároséknak, de még nem kaptak választ.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a XII. kerületi Széchenyi-kilátó melletti egyik panorámás utcában fog lakni, erről a Telex.hu írt korábban.

Várkonyi Andreának a magával jótékonykodó Mészáros Lőrincet kell jó színben feltüntetnie

Csinos üzleti lehetőség bontakozik ki még abból is, ha Mészáros Lőrinc nagyvonalúan adományoz. Ennek menedzselésébe vágott bele Várkonyi Andrea, aki immár vállaltan a milliárdos menyasszonya.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!