szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

Fegyveres támadó próbált meg kirabolni egy gyógyszertárat Székesfehérváron. Egy járőröző rendőr is a patikában volt, a támadó több lövést adott le rá, de nem sikerült elmenekülnie, a rendőr lefegyverezte, és elfogta.

Szombaton délben jelent meg egy fegyveres férfi a székesfehérvári Széchenyi úton található patikában. Odabent volt egy rendőr is, aki - éppen az utóbbi időszak rablótámadásai miatt - ellenőrizte a gyógyszertárat. A rabló több lövést adott le az egyenruhásra gázpisztolyából, de elmenekülnie nem sikerült, a járőr - dulakodás után - elfogta, majd átadta helysínre riasztott kollégáinak.

A dulakodás során a rendőr és a rabló is megsérült, mindkettejüket kórházba szállították ellátásra. Az elfogott támadó,egy középkorú férfi, feltehetően azonos azzal a rablóval, aki nem régen már megtámadta ugyanezt a patikát, valamint egy másikat is kirabolt a napokban a városban. A gyanősítottat a rendőrök őrizetbe vették.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
„Illetlen” sütik miatt tartóztattak le egy egyiptomi cukrászt

„Illetlen” sütik miatt tartóztattak le egy egyiptomi cukrászt

Ezreket bocsát el a FedEx Európában

Ezreket bocsát el a FedEx Európában

Kémfotókon az Audi Maybachra adott válasza, a Horch luxusautó

Kémfotókon az Audi Maybachra adott válasza, a Horch luxusautó