szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Csak egy vágányon közlekedik a H6-os HÉV a soroksári Hősök tere és Dunaharaszti külső állomások között, mert kábelt loptak ezen a vonalon délelőtt. A tolvajok 3 és félmillió forint kárt okoztak.

Körülbelül 340 méter betáplálási kábelt vittek el a soroksári Hősök tere és Dunaharaszti külső állomások között. A forgalom egyelőre csak egy vágányon haladhat ezen a szakaszon, így szeretnék elkerülni a megmaradt hálózat túlterhelését. 13 órától várhatóan 18 óráig H6 jelzéssel hévpótló autóbuszok közlekednek majd errefelé. A vonalat várhatóan még éjjel helyreállítják.

A Budapesti Közlekedési Központ és a BKV mindent megtesz azért, hogy a kábellopásokat megakadályozza. Ha bárkinek olyan információja van az elkövetők személyével, illetve az esetekkel kapcsolatban, ami segítheti a nyomozást, hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívó telefonszámokat.

A BKK Ügyfélszolgálatán a 06-1/258-4636-os telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail címen is várják a bejelentéseket – olvasható a BKK közleményében.

A tolvajok kézre kerítésének érdekében Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója, és Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója 2012 augusztusában nyomravezetői díjat ajánlott fel azoknak, akik érdemi információkkal segítik az elkövetők elfogását.

250 ezer forintot kaphat az, akik a tolvajokról ad használható infót, és 500 ezret az, aki gyanús felvásárlóhelyek nyomára vezeti a rendőröket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
120 év börtönre ítélték az amerikai szexszekta vezetőjét

120 év börtönre ítélték az amerikai szexszekta vezetőjét

Állatvédők 196 dél-koreai kutyát mentettek meg attól, hogy megegyék őket

Állatvédők 196 dél-koreai kutyát mentettek meg attól, hogy megegyék őket

Újabb incidens Franciaországban: agyonlőttek egy fegyverest

Újabb incidens Franciaországban: agyonlőttek egy fegyverest