Tetszett a cikk?

A politikus azért fordult Medgyessy Péterhez, mert tudomása szerint Ron Werbert "ő hozta az országba, és az ő jó ismerőse".

"A szocialista párt, miközben az egyik oldalon etikus kampányról beszél, a másik oldalon titokban katonákat készít fel, és háborús hangulatot készít elő. Ennek szeretnék elébe menni, és úgy látom, hogy most már nincs kivel tárgyaljak ebben az ügyben" - utalt Schmitt az Index hírportál múlt heti cikkére.A politikus hozzátette: az MSZP-nél nem talált megfelelő tárgyalópartnert, Kovács László, a szocialisták listavezetője pedig "teljes mértékben azonosul a háborúra való buzdítással és a katonák kiképzésével".A Fidesz elutasít minden háborúra való felszólítást, mivel a választópolgárok előtt kívánja megmérettetni magát - tette hozzá. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!