Tetszett a cikk?

Több újságban fizetett hirdetésben köszönik meg a barátok és munkatársak Csillag István exminiszter munkáját.

Több országos politikai, illetve gazdasági lapban is fizetett hirdetések jelentek meg csütörtökön, melyben megköszönik Csillag István munkáját, és több pontban felsorolják, hogy kétéves minisztersége alatt mely területeken volt különösen eredményes - írja az Origo. Az, hogy a hirdetést kik adták fel - barátok, munkatársak -, csak a Népszabadságban (és a HVG legfrissebb számában) megjelent hirdetésből derül ki, a többiből lemaradt az aláírás.A hirdetés szerint Csillag mérsékelte az M5-ös használóira háruló méltánytalanul magas terheket, kidolgozta a befektetésösztönzés EU-konform támogatási rendszerét, elsőként indította el az EU strukturális alapjaiból finanszírozott pályázatokat. Véghezvitte továbbá a villamosenergia-piac megnyitását, beindította a kis-, és középvállalatokat megcélzó négylépcsős programot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!