Az első babák: Dóra, Brendon János és Hanna

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az év első babája, Dóra éjfél után egy perccel született a fővárosi Kútvölgyi Maternity Klinikán. Egy perccel utána jött a világra Brendon János Szentesen. Budapesten negyed egykor született az első gyermek 2011-ben.

2011 első babája, egy kislány éjfél után egy perccel született a fővárosban, a Kútvölgyi Maternity Klinikán – közölte Krohné Keszler Klára ügyeletes szülésznő szombaton. A kislány a Dóra nevet kapta, 52 centiméterrel és 3590 grammal jött a világra természetes úton. A csecsemő a család második gyermeke. Budapesten a VI. kerületben élnek.

Az év második percében jött világra Szentesen Csongrád megye idei első babája a Dr. Bugyi István Kórház szülészeti osztályán. A kisfiú, aki a Brendon János nevet kapta természetes úton született, Fejes Ferencné nyolcadik gyermeke. A csecsemő  4010 grammos, hossza 51 centiméter.

Budapesten negyed egykor Hanna spontán indult szülés során természetes úton jött a világra 55 centiméterrel, súlya 3540 gramm. A kislány Dunaharasztiban élő szüleinek első gyermeke.