Drogozhatott a fedarabolt bátyját befűszerező fiú

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elmeorvosok vizsgálják a fiút, aki agyonverte, feldarabolta majd befűszerezte a bátyját tavaly Nagymányokon - tudta meg a TV2 Tények. A fiatalember most a bíróságon mindent bevallott, az anyja pedig a TV2-nek azt mondta, hogy a fia drogozott, és szerinte kábítószer hatása alatt volt, amikor ilyen brutálisan végzett a testvérével.


19 éves volt a fiú, amikor egy baltával megölte a bátyját. A fiú a bíróságon mindent beismert, de a gyilkossággal kapcsolatban semmilyen kérdésre nem válaszolt.  A vád szerint a fiú még tavaly a saját házukban, éjszaka, álmában támadta meg a bátyját egy baltával. Aztán a testét egy fürésszel feldarabolta, és a pince egyik mélyedésében rejtette el.

Azon a rendőrök is megdöbbentek, hogy fiú a maradványokat, mielőtt eldugta, alaposan megfűszerezte.  A fiú az anyját a gyilkosság után azzal nyugtatta, hogy megbánta, amit tett, és hogy a testvére az egészből nem érzett semmit. A nő azt mondja, hogy a kisebbik fiú évek óta drogozott, szerinte a szer hatása alatt volt, amikor ölt - mondta az asszony a TV2-nek.

A fiú korábban azt mondta a rendőröknek, azért ölt, mert el akarta adni a közös műszaki cikkeiket, és a tudta, hogy a bátyja ezt nem engedte volna. A fiút az elmegyógyintézetben vizsgálják, hogy kiderüljön beszámítható volt-e, amikor megölte a bátyját.