szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

London az egyetlen helyszín, ahol a magyar állam külön épületet bérel a szavazásra - írta csütörtöki számában a Népszabadság Kaleta Gáborra, a Külügyminisztérium sajtófőnökére hivatkozva.

London után a második legnagyobb rohamra Münchenben számítanak, ahol szintén ezres nagyságrendben járulhatnak az urnákhoz magyar állampolgárok - írja a Népszabadság Kaleta Gáborra, a Külügyminisztérium sajtófőnökére hivatkozva, aki azt mondta, Münchenben a főkonzulátus épületének udvarán fűthető sátrat állítanak fel.

Kaleta Gábor azt mondta: elvileg van rá lehetőség, hogy más országokban is külön épületet béreljenek a szavazásra, ám erre nem mutatkozott igény.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!