Meghalt egy fiatalember a Köki Terminálon

Meghalt egy fiatalember a Köki Terminálon

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendőrség megerősítette, hogy közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Köki Terminálnál történt haláleset körülményeit. Egy fiatalember csütörtökön, eddig tisztázatlan körülmények között leesett a harmadik emeleti teraszról és meghalt.

A hvg.hu információi szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja egy csütörtöki haláleset körülményeit. Az ittlakunk.hu számolt be arról, hogy a Köki Terminál harmadik emeleti teraszáról leeshetett egy fiatalember, akit próbáltak megmenteni, de nem sikerült.

©

A BRFK lapunk kérdésére megerősítette a hírt, de hozzátették: a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló törvény nem teszi lehetővé, hogy az ügyről bővebb tájékoztatás adjanak. Így azt sem tudni, hogy a fiatalember leesett, vagy leugrott a teraszról.

Ha ön úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.