Fotó: Egy VI. kerületi üzletből lopott ez a férfi

Fotó: Egy VI. kerületi üzletből lopott ez a férfi

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendőrség fantomrajzzal keresi azt az ismeretlen tettest, aki még tavaly december elején egy VI. kerületi üzlet kirakatából ékszereket lopott el.

©

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2015. december 7-én 17 óra 20 perc körüli időben egy Budapest, VI. kerületi üzlethelyiségből, az ott dolgozó eladó figyelmét elterelve az üzlet kirakatából ékszereket tulajdonított el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1/461-8141/ 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16; péntek: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hozzászólások