Bihari Ádám
Bihari Ádám
Tetszett a cikk?

Ha ön szerint is Donald Trumptól indul az Európába fújó tiszta levegő szele, akkor mi már tudjuk, mit csinál péntek este. Örüljön együtt Bayer Zsolttal, Nógrádi Györggyel, Bencsik Andrással és további prominens szereplőkkel, akik pénteken együtt köszöntik Donald Trump, a következő amerikai elnök beiktatását.

Trump Beiktatási Partit szervez az '56 Lángja Alapítvány nevű, szombathelyi bejegyzésű szervezet. Az alapítványról a mostani bulin kívül annyit lehet tudni, hogy lassan 10 éve tervezik, hogy megépítenek 56-os emlékművet, amin egy szovjet tank készül eltiporni egy Molotov-koktéllal a kezében álló kisfiút. Most azonban partizni hívják a Trump-szimpatizáns közönséget. A meghívóban azt írják, hogy mindenkit várnak, aki "aki úgy érzi, hogy egy új alapokon nyugvó magyar-amerikai kapcsolat kialakulását szeretné támogatni, aki a migráns-kérdés ügyében a korlátozott és ellenőrzött,kvóta-kényszer nélküli politikát támogatja". Nem maradnak azonban buli nélkül az oksem, "akiknek elege van abból, hogy saját nemzetük szeretete miatt szélsőséges elemként kezelik és rendszeresen megbélyegzik, és várunk mindenkit, aki a konzervativ értékek megőrzésének szükségességében hisz".

A vendéglista elég impozáns. Olyan nagy nevekkel lehet majd együtt szürcsölni Coca-Colát, vagy falni a hamburgert, mint Bayer Zsolt újságíró, Bencsik András CÖF-ista állampolgár, a világ összes összeesküvését egyszerre leleplező közgazdász Bogár László, vagy Nógrádi György, aki Nógrádi György.

Készüljön fel, mert elképzelhető, hogy Trump lesz a Messiás. "Évtizedek óta várjuk, hogy a pusztulásba rohanó világunkat valami csoda mégis megmenti az utolsó pillanatban. Csak remélni tudjuk, hogy ez a csoda most van születőben" – írják a megválasztott amerikai elnök beiktatásának közeledtével. A szervezők azt is örömmel látják, hogy "a globalista médiák minden igyekezete sem volt elég ahhoz, hogy az emberből kilúgozza a gondolkodás képességét". Ezért tehát: "Megcsillant a remény, hogy egy mesterségesen gyártott értékrend helyére visszakerüljenek a tradicionális emberi értékek". A szellő pedig Trumptól érkezik: "Ez a változás most éppen az Egyesült Államokból indulhat, és reméljük, hogy a szele tisztább levegőt fúj az egész világ és szűkebb hazánk, Európa felé is. Azért jövünk össze, hogy ezt a történelmi lehetőséget üdvözöljük."

Helyszín és időpont nincs megadva, de aki akar, úgyis odatalál.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
„Elképesztőek vagytok! Toljátok ezt a digitális oktatásnak nevezett amatőr e-sportot”

„Elképesztőek vagytok! Toljátok ezt a digitális oktatásnak nevezett amatőr e-sportot”

A szemetet is kicsavarná a kormány az önkormányzatok kezéből, Karácsony szerint a kormány a vereségtől tartva privatizál

A szemetet is kicsavarná a kormány az önkormányzatok kezéből, Karácsony szerint a kormány a vereségtől tartva privatizál

Elhárították az omlásveszélyt a Notre-Dame-nál

Elhárították az omlásveszélyt a Notre-Dame-nál