Mizsur András
Mizsur András
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Múlt héten írtam arról, hogy a 200E reptéri busz végállomásától néhány méterre méteres gaz fogadja a 3-as metróra átszálló utasokat – többek között azokat a turistákat, akik a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptérről érkeznek ide. (Pontosabban az utolsó előtti megállóról van szó, de az utasok 90 százaléka a metrókapcsolat miatt itt száll le a buszról.)

©

A Köki Terminállal szemben található elhanyagolt terület nemcsak országimázs szempontjából ciki: a különféle gyomok között vígan eléldegél a több százezer honfitársunk életét megkeserítő parlagfű, és láthatóan ez senkit sem zavar.

©

A cikk megjelenésének másnapján megint arra jártam, és meglepődve tapasztaltam, hogy a szóban forgó szakaszon kiirtották a fák hajtásait, amelyek több helyen feltörték a betönt, illetve kivágták a kisebb bokrokat.

©

Ez mind szép és jó, de ahogy a képeken is látszik, a rendbe tett résztől alig fél méterre továbbra is burjánzik a gaz. Úgy látszik, arra már nem volt ember/felszerelés/igény, hogy a gyomokat is eltávolítsák.

©

A Google Street View-val összehasonlítva igazán szembetűnő az elhanyagoltság mértéke:

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghan Markle biztosan kihagyja Fülöp herceg temetését, Harry viszont elmegy

Meghan Markle biztosan kihagyja Fülöp herceg temetését, Harry viszont elmegy

Duma Aktuál-teszt: Ha Ön jobboldali, akkor egyből szép is?

Duma Aktuál-teszt: Ha Ön jobboldali, akkor egyből szép is?

A rióinál is hatalmasabb Krisztus-szobor épül

A rióinál is hatalmasabb Krisztus-szobor épül