Török Gábor: Újabb mélyponthoz ért a TV2

Török Gábor: Újabb mélyponthoz ért a TV2

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Hadházy Ákos LMP-s társelnökre rászállt a kormánymédia, a politikai elemző szerint a mostani esettel átléptek egy határt.

Török Gábor politikai elemző szerint átlépett egy határt a TV2 azzal, hogy "meghalt Hadházy áldozata" címmel közöltek egy olyan riportot, amely Hadházy szomszédjának haláláról számol be. Az ügy a napokban került elő újra, a kormányoldali média szerint Hadházy kisemmizte volna idős szomszédját, míg a politikus azzal érvelt, a férfi évekig ingyen használta a vizüket, majd próbáltak vele eltartási szerződést kötni, amit a lánya végül megakadályozott. Erről hosszabban épp szerdán írt. Az idős férfi nemrég került kórházba.

Török Gábor a Facebook oldalán azt írta, "egy kampányba sok minden belefér. A politikusnak sok mindent el kell viselnie, a politikai újságírónak sok mindenhez kell adnia az arcát. Már eddig is voltak nagyon durva pillanatok, és lesznek még durvábbak is, de ez a címadás kétségtelenül egy újabb mélypont, egy újabb határátlépés."

Az Origo ugyanezzel a címmel közölte a hírt. Hadházy erre még nem reagált, de szerdán azt írta, azért támadják, mert a Fidesz "mocskosul fél".

Hozzászólások