szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sajtóhírek szerint ezúttal orvosok is beadták a felmondásukat az ajkai kórházban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ajkai Magyar Imre Kórház intenzív osztályán szeptember elején felmondott az összes nővér, amit az intézmény bérnővérekkel és visszahívott nyugdíjasokkal igyekezett megoldani.

Az ajkai kórházból azonban most újabb nyugtalanító hírek érkeztek: a magyarnarancs.hu úgy tudja, hogy az intenzív osztályon foglalkoztatott öt orvos is felmondta a szerződését, míg a 24.hu arról számolt be, hogy nem ők, hanem a kórház altatóorvosai adták be a felmondásukat. Később pontosították a cikküket, miszerint éppen az intenzív osztály altatóorvosairól van szó.

A lap szerint a kórház öt altatóorvosa már jó ideje túlterheltségre panaszkodott, és mivel a kórházvezetőtől nem kaptak megnyugtató választ a problémáikra, ezért végül testületileg a távozás mellett döntöttek, bár október végéig még ellátják a teendőiket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyolcvan intenzív terápiás ágy van szabadon egész Romániában

Nyolcvan intenzív terápiás ágy van szabadon egész Romániában

Rövid póráz kerülhet a Facebookra és a Google-re is az Egyesült Királyságban

Rövid póráz kerülhet a Facebookra és a Google-re is az Egyesült Királyságban

Nem működik a Spotify, nem játssza le a zenéket

Nem működik a Spotify, nem játssza le a zenéket