szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Még azt is vállalná, hogy a neje morog emiatt. Utána pedig a baráti köre átvenné.

A karcagi Nagykun Polgári Kör vendégeként Biztonság - kihívások és válaszok címmel tartott előadást Nógrádi György a múlt héten, erről itt egy majdnem másfél órás videó azoknak, akik élnek ilyenekkel. Nógrádi mellett ott volt Fazekas Sándor egykori miniszter is, így ő is hallhatta, amint a Fidesz által gyakran foglalkoztatott Nógrádi arról beszél, hogy

ő azt szokta mondani, befogadna boldogan egy menekültet, ha az például egy ukrán szépségkirálynő, akinek az orosz ellenzéki férjét meggyilkolták. „Két-három hétre befogadnám, és szerintem a baráti köröm utána átvenné.” Még azt is vállalná Nógrádi, hogy a felesége morog emiatt.

De mindezt, amit videón is megmutatunk, csak poénnak szánta Nógrádi. Ezt ő maga mondta. Íme:

Itt minden bizonnyal Borisz Nyemcovról van szó, az orosz ellenzékit 2015-ben lőtték le, a modell Anna Durickaja szemtanúja volt a gyilkosságnak. A gyilkosság után a putyini média lejárató kampányt indított a nő ellen, aki három év bujkálás után tényleg elindult egy szépségversenyen.

(Nógrádi eszmefuttatására a 444 hívta fel a figyelmet.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!