szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Összefogásról beszéltek.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik alelnöke és frakcióvezetője a párt szombati évadnyitó rendezvényén külön köszöntötte Keresztes László Lórántot, az LMP társelnökét, arra szólítva fel, hogy "merjünk egyetérteni abban, hogy nem kell mindig mindenben egyetérteni".

A Fidesz stratégiája az ékverés, abból élnek, hogy mi nem tudunk összefogni - jelentette ki, hangsúlyozva, hogy pártja az elmúlt egy esztendő kormányoldalról érkező támadásai dacára megerősödött, és napjainkra a legnagyobb demokratikus párttá vált Magyarországon.

A Jobbik közössége számára az eddigi legnehezebb évnek nevezte a tavalyit, hozzátéve, hogy 2019 ennél is keményebb lesz. Szerinte az európai parlamenti és az önkormányzati választás kampánya során is sok támadással, lejáratási kísérlettel és bírsággal kell számolniuk, mivel leginkább a Jobbik áll a rendszer útjában.

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke szerint a Jobbiknak óriási felelőssége van abban, hogy a 21. századi pártokat egységbe forrassza, ez nem megszűnést, hanem közös munkát jelent a jelenlegi rendszer felszámolásában.

Csak azokkal a parlamenti pártokkal hajlandók együttműködni, amelyek elfogadják a parlamenti demokrácia működését, valamint támogatják az elmúlt harminc évet átvilágító törvény létrehozását.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ez az őrült youtuber igazi motorral ad rezgést a játéknak, majdnem szétesik tőle az asztala

Ez az őrült youtuber igazi motorral ad rezgést a játéknak, majdnem szétesik tőle az asztala

Zacher Gábor: Tök mindegy, melyik vakcinát kapjuk

Zacher Gábor: Tök mindegy, melyik vakcinát kapjuk

Hajlandó visszaállítani a régi kollektív szerződést a Continental Makón

Hajlandó visszaállítani a régi kollektív szerződést a Continental Makón