szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hegedűs Lorántné kilépésére reagálva megszólalt Toroczkai László, és egyértelművé tette, nem fogadják be ezentúl a Jobbikból kilépőket.

Senkit nem vesz át a kilépett jobbikosokból alakult Mi Hazánk párt azok közül, akik most ébredtek rá, inkább elhagynák a Jobbikot. Kedd reggel Hegedűs Lorántné a saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy a "posztkommunistákkal való közösségvállalás" miatt kilépett a Jobbik országgyűlési frakciójából, valamint lemondott alelnöki tisztségéről és kilépett a pártból is, erre reagálva Toroczkai László a Facebookon írta meg, ő már korábban figyelmeztetett arra, "a Jobbik a balliberálisokkal készül egyesülni", és ezt a radikális politikus megtörténtnek veszi immár (a Jobbik egyes ügyek mentén tud elképzelni szövetséget ellenzéki pártokkal, erről Szilágyi György beszélt a párt szombati sajtótájékoztatóján). Hegedűs Lorántné amúgy is sokat dolgozott a mi hazánkos politikusok ellen, amikor még jobbikosok voltak, jegyzi meg Toroczkai.

(24.hu)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!