szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ezzel maga a miniszterelnök dicsekedett el.

A My way speciális előadása hangzott el az amerikai nagykövetség által szervezett függetlenségi napi fogadáson, amelyen most ott volt és felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök is, aki saját bevallása szerint 9 éve nem járt ott. (Vagy nem hívták, vagy nem ment, ezt nem részletezte.)

Az Orbán után fellépő Paul Anka kitett magáért: a My way című dalát kicsit átköltötte, papírról olvasva sorolta, mit szeret Magyarországon.

Ki gondolta volna, hogy az országotok ilyen klassz, szeretek mindent, ami magyar: Szent István napját, a Balatont, a Hősök terét, Orbán Viktor miniszterelnököt!

- énekelte, mire a közönség felnevetett, Paul Anka viszont felszólította őket, hogy tapsolják meg Orbánt és kérte a miniszterelnököt, álljon fel. A lámpák felgyúltak, Orbán felállt és integetett.

A rövid videót Orbán Viktor osztotta meg a Facebook oldalán azzal, hogy a My way speciális kiadása hangzott el. Az integetéssel véget is ért a felvétel.

 

Orbánnak egyébként közös képe is volt Paul Ankával, azt a pillanatot örökítették meg, mikor az énekes Orbán mögött énekel, valószínűleg szintén neki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Későbbre tették a Le Mans-i 24 órás autóversenyt, hogy már nézők is lehessenek

Későbbre tették a Le Mans-i 24 órás autóversenyt, hogy már nézők is lehessenek

Nagy Iván Zsolt: A pofátlanság-hadművelet

Nagy Iván Zsolt: A pofátlanság-hadművelet

Kunetz: Tömegnyomor lehet a nyitva tartó üzletekben

Kunetz: Tömegnyomor lehet a nyitva tartó üzletekben