Ehetetlen szendvicsekre panaszkodnak a Maccabi Játékokat biztosító rendőrök

Ehetetlen szendvicsekre panaszkodnak a Maccabi Játékokat biztosító rendőrök

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A BRFK szerint ők nem adtak rossz szendvicset senkinek, de a vidékről felvezényelt rendőröket nem ők látják el.

Panaszkodik az ellátmányuk minőségére több rendőr is, akik a Budapesten zajló Maccabi Játékok biztosításán dolgoznak - számolt be az RTL Klub.

A Zsaruellátó nevű Facebook-oldalon több rendőr is posztolta az aznapi szendvicsét, amelyekben büdös, erjedt, rohadt zöldségek voltak, a rendőrök szerint pedig ehetetlenek. Az oldal szerkesztője szerint olyan is volt, aki rosszul lett az ellátmánytól.

A csatornának a BRFK viszont fotókat küldött arról, hogy milyen szendvicseket osztottak ki a rendőröknek. Leírásuk szerint nem kapnak rossz minőségű élelmiszert a BRFK rendőrei, akik minden nap háromszor kapnak frissen csomagolt szendvicset hideg ásványvízzel, a közlés szerint nem is volt panasz eddig az ellátásra.

A BRFK ugyanakkor hozzátette, hogy ők csak a saját állományuk tagjainak ellátásáért felelnek, a vidékről Budapestre vezényelt rendőrök élelmezéséről nem tudnak felvilágosítást adni.

A rendőrök közül egyébként egyre többen hagyják ott a pályát, a szakszervezet szerint pedig már aktuális lenne a fizetésemelés is. A Belügyminisztérium azt közölte a csatornával, hogy az illetményalap felülvizsgálata folyamatban van, a következő fizetésemelés jövő év elején lesz.

Hozzászólások