szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy nemzetközi hadgyakorlatra érkeznek a konvojok.

Ismét nemzetközi hadgyakorlat lesz Magyarországon a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén péntektől több mint két hétig, ezért a Honvédelmi Minisztérium arra figyelmeztet, hogy technikai eszközökből álló külföldi katonai konvojok közlekedésére kell számítani.

Mint írják, pénteken a Letenye határátkelőhely – M7 autópálya – 710. számú főút – 72. számú főút – 8. számú főút – Veszprém – Újmajor útvonalon, vasárnap pedig Tornyosnémeti határátkelőhely – 3. számú főút – M30 autópálya – M3 autópálya – M31 autóút – M0 autóút – M7 autópálya – 710. számú főút – 72. számú főút – 8. számú főút – Veszprém – Újmajor útvonalon fognak közlekedni a katonai konvojok. 

A Magyar Honvédség arra kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását.

Múlt hét elején egy magyar katonai konvoj balesetet szenvedett az M7-es autópályán, amelyben egy katona életét is vesztette, és többen megsérültek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Louis Vuitton mögött álló csoport tulajdonosa vette meg az ikonikus német papucsok gyártóját

A Louis Vuitton mögött álló csoport tulajdonosa vette meg az ikonikus német papucsok gyártóját

Újabb két koronavírus-vakcinát engedélyeztek Kínában

Újabb két koronavírus-vakcinát engedélyeztek Kínában

Az új Porsche 911 GT3-ra még egy Porsche ára rádobható extrákkal

Az új Porsche 911 GT3-ra még egy Porsche ára rádobható extrákkal