szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kunhalmi Ágnes szerint Lackner Csaba kispesti képviselőnek ki kellene lépnie az MSZP-ből.

Molnár Zsolt nem fogja elvállalni az alpolgármesteri posztot, közölte Kunhalmi Ágnes az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az MSZP választmányi elnöke hozzátette, a pártigazgatónak nagyon sok feladata van, így nem lenne ideje ellátni a tisztséggel járó munkát, de mindenben segíteni fogja Karácsony Gergely főpolgármestert. Molnárnak pártigazgatóként az a feladata, hogy terjessze a budapesti modellt, hisz az önkormányzati választáson bebizonyosodott, hogy ez a jó út, fogalmazott Kunhlami, aki szerint az MSZP-nek járna egy polgármester-helyettesi poszt, ahogy az összefogás minden pártjának, de hozzátette, hogy ez egyedül Karácsony Gergely döntése.

Arra a kérdésre, hogy Molnár Zsolt a Fidesz embere-e, Kunhalmi csak annyit mondott:

„Dehogy a beépített ember…”

Kunhalmi kitért Lackner Csaba, kispesti MSZP-s politikus ügyére is. Azt mondta, „ebben a percben is” zajlanak a tárgyalások az egy videófelvételen korrupciós ügyeket említő, illetve egy gyanús fehér poros zacskót lobogtató képviselő és a kispesti polgármester, Gajda Péter között.

A választmányi elnök szerint Lacknernek ki kellene lépnie az MSZP-ből, ha viszont bebizonyosodik, hogy ártatlan, szívesen várják vissza.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Törölné vagy újra elhalasztaná az olimpiát a japánok közel háromnegyede

Törölné vagy újra elhalasztaná az olimpiát a japánok közel háromnegyede

Cuki állatokkal a boldog házasságért

Cuki állatokkal a boldog házasságért

Csányi Sándor: Nagyon remélem, hogy a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak

Csányi Sándor: Nagyon remélem, hogy a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak