szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy ásatáson dolgoztak, az egyik férfi fázott, felvette a másik pulóverét, mire az pénzt követelt tőle. Később megütötte, majd késsel mellkason szúrva megölte.

Régészeti feltáráson dolgozott két férfi, az egyik, mivel fázott, felvette a másik pulóverét. A pulóver tulajdonosa erre azt követelte, a másik vegyen neki egy új pulóvert vagy fizessen neki 26 ezer forintot, áll a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség közleményében. Másnap a pulóvert kölcsönvevő férfi nem ment dolgozni, a pulóver tulajdonosa arra következtetett ebből, hogy nem akar fizetni, a környezetének arról beszélt, megüti, sőt, a fizetés elmaradása esetén le is szúrja.

Csolnokon egy kocsma előtt találkozott a két fél később, a pulóver tulajdonosa ököllel megütötte, majd később késsel nagy erővel mellkason szúrta a sértettet, aki a helyszínen meghalt. Az elkövető előzőleg drogozott, és így vezetett autót is.

Az ügyészség az elsőfokú határozat megszületéséig indítványozta az elkövető letartóztatását a bűnismétlés veszélye miatt. Az emberölés bűntette, fogyasztással elkövetett kábítószer birtoklás vétsége, és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt indult eljárásban 9 év 6 hónap börtönbüntetés, 9 év közügyektől való eltiltás, és 1 év járművezetéstől való eltiltás várhat rá, ha beismeri tettét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán: Legfeljebb az idősotthonokban képzelhető el lazítás

Orbán: Legfeljebb az idősotthonokban képzelhető el lazítás

Reménymorzsa a gluténérzékenyeknek: segít a mesterséges intelligencia

Reménymorzsa a gluténérzékenyeknek: segít a mesterséges intelligencia

Koronavírussal került kórházba Bányai Gábor fideszes parlamenti képviselő

Koronavírussal került kórházba Bányai Gábor fideszes parlamenti képviselő