szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ország tortája után az ország legszebb betlehemének címéért lehet versenyezni, az ideit most építik Heves főterén, de máris kiírták a pályázatot a jövő évire. Egy ország várja az eredményt.

Méghogy a kormény nem lenne a helyzet magaslatán, halasztgatnáa
Sok bírálat éri a kormányt, hogy késlekedik fontos egészségügyi, infrastrukturális, szociális  beruházásokkal, szerencsére nem így van betlehem-fronton. A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Hungarofest már most kiírta az ország jövő évi betlehemére szóló  pályázatot.
A győztes és a dobogósok tervét állami forrásból valósítja meg a  Hungarofest; ígérik, hogy a tervezőkkel szorosan együttműködnek.
De természetesen most minden szem az idei győztesre szegeződik: Heves főterén Orosz Krisztina pályázata valósul meg. Csak remélni tudjuk, hogy a migránsellenes és xenofób tematikát ezúttal félretette a kormány, és a tervekről döntő zsűri, hiszen színes bőrűek és menekültek ábrázolása nélkül csak a szamár és a borjak maradnának az ünnepi  jászolban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Stéphanie Frappart az első nő, aki meccset vezet a Bajnokok Ligájában

Stéphanie Frappart az első nő, aki meccset vezet a Bajnokok Ligájában

Fedél nélkül él a legendás punk zenekar egykori frontembere – gyűjtés indult érte

Fedél nélkül él a legendás punk zenekar egykori frontembere – gyűjtés indult érte

Kiderült, milyen lesz az új Bubi-bringa

Kiderült, milyen lesz az új Bubi-bringa