szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hosszú távú stratégiának kockázatos.

Habony Árpád kommunikációs tanácsadó "keze nyomát viseli" a nemrég megindított, a cigányság, a börtönlakók és a bírók ellen indított kormányzati kampány – írja a Népszava.

Habony az elmúlt éveket Londonban töltötte, ahonnan az önkormányzati választás után hívta vissza a Fidesz.

A Népszavának névtelen forrása azt mondta, Habony nem abban jó, hogy a semmiből építsen kampányt,hanem hogy létező ügyekben találja meg a lehetőségeket, és meglévő előítéleteket erősítsen fel.

A mostani offenzíva alapját a szegregált gyöngyöspatai romáknak megítélt kártérítés, illetve a börtönviszonyok miatt fizetendő kárpótlás adta. Mindkettő esetében célponttá lettek a jogot alkalmazó bírók is.

A lapnak nyilatkozó bennfentesek megjegyzik, hogy könnyű az irigységre és a cigányellenességre játszani, de hosszú távú stratégiát erre kockázatos építeni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mire lehet elég egy háromhetes informatikusképzés?

Mire lehet elég egy háromhetes informatikusképzés?

Adagonként 19,5 euróért vett az EU újabb 900 millió Pfizer-vakcinát

Adagonként 19,5 euróért vett az EU újabb 900 millió Pfizer-vakcinát

10 fokos lehűlés jön

10 fokos lehűlés jön