szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nehezen bírják a nevelők a terhelést és elég eszköz sincs.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Fertőtlenítőre, maszkra, tartós élelmiszerre, és számítógépre lenne szükség sok gyermekotthonba - állítják az RTL Híradónak nyilatkozó gyermekvédelmi szakemberek.

Az intézményekben ki- és bejárási tilalom van egy hete, egy-két nevelő főz, mos, játszik, és próbál meg 1-2 géppel online tanulni 10-12 gyerekkel.

Azt mondják, hogy egyre nagyobb a feszültség, az amúgy is nehéz helyzetben lévő gyerekek között, akiknek több civil szervezet mellett az Unicef is próbál támogatókat keresni. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!