szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kábelvágás miatt módosul a MÁV-menetrend, járatok maradnak ki.

A Keleti pályaudvar–Ferencváros–Kelenföld, illetve a Déli pályaudvar és Kelenföld közötti vonalszakaszon hosszabb menetidővel kell számolni, mivel kábelvágás miatt meghibásodott egy biztosítóberendezés, közölte a Mávinform. 

A hiba érinti a Budapest–Székesfehérvár, a Budapest–Pusztaszabolcs és a Budapest–Győr vonalat is, ahol 30-50 perces késések is lehetnek, de akár egy órával is hosszabb lehet a menetidő.

A vasúttársaság közleménye szerint a késések csökkentése érdekében módosítják a menetrendet bizonyos vonatoknál.

A Mávinform felhívta a figyelmet, hogy hétfőn több délelőtti vonatjárat kimarad, továbbá a Déli pályaudvar–Martonvásár, a Kőbánya-Kispest–Martonvásár közötti és onnan a fővárosba visszainduló elővárosi vonatok sem közlekednek egyelőre. A vasúttársaság jelezte azt is, hogy a késések csökkentése érdekében egyes vonatok a Budapest–Pusztaszabolcs–Székesfehérvár kerülőútvonalon közlekednek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!