szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A prostitúcióra kényszerített nő összes bevételét elvették, többször megverték és megfenyegették.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozást folytat A. Zsolt 40 éves szegedi lakos és társai ellen, írja a police.hu.

A férfi a gyanú szerint feleségével közösen

2017 elején "megvette" az akkor 19 éves lányt annak barátjától, majd elvették tőle az iratait, megverték és fenyegetéssel, valamint folyamatos fenyegetésekkel rávették, hogy előbb szegedi lakásukban, majd egy másik ingatlanban, később pedig Németországban és Ausztriában prostituáltként dolgozzon.

A nőről fotókat készítettek, amivel szexuális szolgáltatást nyújtó oldalakon hirdetéseket adtak fel.

A nő által megkeresett pénzt elvették, abból semmit nem tarthatott meg. A police.hu híre szerint a házaspár ebből fedezte anyagi jólétét. Egy alkalommal Nürnbergben egy problémás vendéggel való konfliktusa után megpróbált elszökni az áldozat, de futtatói utolérték, majd a lakásba visszakísérve összeverték és életveszélyesen megfenyegették. A nyomozás adatai szerint a nőtől több mint 10 millió forint összegű – szexuális szolgáltatással – keresett pénzt vett el a házaspár.

Tőlük úgy tudott „elszabadulni” a sértett, hogy Németországban egy másik férfi, a 42 éves T. Gyula kedvességet, megértést és szerelmet színlelve közös jövővel hitegette, emiatt elkezdett neki dolgozni – ugyancsak prostituáltként.

Az így megkeresett pénz nagy részét szintén elvette tőle a férfi, aki így biztosította saját életvitelét.

A KR NNI nyomozói 2020. június 30-án kora reggelre összehangolt akciót szerveztek a KR Bevetést Támogató Osztályával közösen. A művelet alkalmával a rendőrök elfogták A. Zsoltot, valamint T. Gyulát, akiknek az otthonaiban kutatásokat tartottak és bizonyítékokat foglaltak le. Mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat. A. Zsolt ismeretlen helyen lévő feleségét még keresik a rendőrök.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csepegtetik az információkat a Távozó Indexesek

Csepegtetik az információkat a Távozó Indexesek

A szovjet éveket idézi Putyin Baltikum-politikája

A szovjet éveket idézi Putyin Baltikum-politikája

Több százezer forintnyi értékkel loptak el egy törölköző alá rejtett táskát

Több százezer forintnyi értékkel loptak el egy törölköző alá rejtett táskát