szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A budapesti szakács 13 centiméter hosszú sérülést okozott a vendégnek.

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy 27 éves szakáccsal szemben, aki még 2018. július 16-án sebesítette meg az egyik reklamáló vevőjét.

A vádirat szerint aznap este egy baráti társaság tért be egy IX. kerületi gyorsétterembe, ahol az egyiküket a szakács nem szolgálta ki. A vevő erre a panaszkönyvet kérte, de a szakács nem adta oda neki. A szóváltásba ekkor bekapcsolódott a csoport egy másik tagja is, a későbbi sértett, aki a gyorsétteremből kifelé menet a pulton talált fóliatekercset a vádlott felé dobta.

Erre a vádlott a nála lévő 35 centiméter pengehosszúságú,

a gíroszhús vágására használt késsel közepes erővel a sértett fejére csapott, akinek a bal szemöldökétől a tarkójáig csontig hatoló 13 centiméter hosszú vágott sérülése keletkezett.

A főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a férfi ellen.

A vádlott szabadlábon védekezik. Az ügyészség 2 év, 4 hónap próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést kért rá abban az esetben, ha a bírósági ülésen beismeri, hogy elkövette a bűncselekményt, és lemond a tárgyalás jogáról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elektromos pickuppal lepné meg a piacot a Volkswagen?

Elektromos pickuppal lepné meg a piacot a Volkswagen?

360 millió dollárt vesztett a legutóbbi negyedévben az Adidas, de nagyon optimisták

360 millió dollárt vesztett a legutóbbi negyedévben az Adidas, de nagyon optimisták

Így néz ki a „tudományos-fantasztikus” Járványügyi Bevetési Egység

Így néz ki a „tudományos-fantasztikus” Járványügyi Bevetési Egység