szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jótékonykodik.

Egyszülős családok és nagycsaládosok üdülhetnek idén nyáron a zalakarosi Hunguest Hotel Freyaban, a gyulai Hunguest Hotel Erkelben és a Balatontourist füredi, révfülöpi, valamint akali kempingjeinek mobil és üdülőházaiban. A július közepétől szeptember közepéig tartó időszakban mintegy 3200 családos nyaralhat öt-hét napos turnusokban, félpanziós ellátással.

Az üdültetés 200 millió forintos költségét Mészáros Lőrinc a magánvagyonából finanszírozza a cégcsoport jótékonysági programjának részeként – írja a kormányközeli napilap, a Magyar Nemzet.

A lap hozzáteszi, a program levezénylésében a Mészáros-csoport együttműködési megállapodást kötött a Nagycsaládosok Országos Egyesületével és az Egyszülős Központtal. A nyaraltatásról Tóth Krisztina, a Mészáros-csoport kommunikációs igazgatója elmondta:

a cégcsoport karitatív tevékenysége a gyermekekre fókuszál. Ezért álltunk eddig is számos, az ő javukat szolgáló kezdeményezés mögé, legyen szó külföldi gyógykezelésről, életmentő kórházi berendezésről vagy a gyermekek korai élettani károsodását felismerő laboratórium létrehozásáról. Ez a mostani jótékonysági program annyiban más, hogy egy közös családi üdülés elsősorban a lelkeket gyógyítja, amire most különösen nagy igény mutatkozik a koronavírus-járvány miatti több hónapos bezártság után.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Joe Biden a saját házából bejelentkezve fogja elfogadni az elnökjelöltséget

Joe Biden a saját házából bejelentkezve fogja elfogadni az elnökjelöltséget

Tóta W.: Halotti beszéd az Index hullája felett

Tóta W.: Halotti beszéd az Index hullája felett

Figyelmeztet az FBI: a Windows 7 veszélyes, nem szabad használni

Figyelmeztet az FBI: a Windows 7 veszélyes, nem szabad használni