szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy napközis táborban részt vevő gyerek hozzátartozója volt koronavírus-fertőzött.

Koronavírus-világjárvány
A második hullámra készül a világ, miután számos országban újra megemelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma. A 2019 végén kitört világjárvány már eddig is több százezer beteg halálát okozta, a gazdasági károk pedig felbecsülhetetlenek. Igyekszünk mindenről tájékoztatni olvasóinkat, tartsanak velünk, olvassák cikksorozatunkat.
Friss cikkek a témában

Hétfőtől augusztus 10-ig felfüggeszti a budapesti zsinagógák személyes látogatását a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz): az imákat és a tervezett rendezvényeket csak online lehet megtartani – írta honlapján a szervezet.

Azt írták, vasárnap kaptak tájékoztatást arról, hogy a budapesti Bálint-házban tartott napközis tábor résztvevői közül az egyik gyerek hozzátartozója koronavírus-fertőzött, ezért döntöttek a látogatási tilalomról.

Azt kérték, hogy akik személyesen vagy közvetlen családtag révén az elmúlt két hétben érintkezésbe kerültek a Chábád Lubavicsi közösséggel, azok a tizennégy napos lappangási időszak végéig ne látogassák a Mazsihisz és a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) intézményeit.

A budapesti Szeretetkórházban és idősotthonban is látogatási tilalmat rendeltek el.

Az Egységes Magyar Izraelita Hitközség vasárnap közölte, hogy koronavírus-fertőzés gyanúja miatt bezárják a Óbudai Zsinagógát. A közlemény szerint Köves Slomó főrabbinál is vírusfertőzés tünetei jelentkeztek.

Koronavírus-gyanú miatt szüneteltetik az istentiszteleteket az Óbudai Zsinagógában

A vezetőség több tagjánál jelentkeztek vírusfertőzésre jellemző tünetek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyugtalanság, álmatlanság és depresszió gyötri a koronavíruson átesettek egy részét

Nyugtalanság, álmatlanság és depresszió gyötri a koronavíruson átesettek egy részét

G-osztály után most Defenderré varázsolták át a kis Suzuki Jimnyt

G-osztály után most Defenderré varázsolták át a kis Suzuki Jimnyt

Videó: Brutális sebességgel tölti a mobilt a Vivo új töltője

Videó: Brutális sebességgel tölti a mobilt a Vivo új töltője