szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A két gyanúsított beismerte tettét.

Pénteken jelentették a rendőrségen, hogy egy érdi ház tetőtéri szobájában mozdulatlanul fekszik egy férfi. A helyszíni és a halottszemle egyértelműsítette, a 47 éves férfit megölték, nagy valószínűséggel csütörtök este.

A rendőrök kikérdezték a holttestet megtalálókat és a környéken élőket, a beszerzett információk alapján két férfit vettek számításba lehetséges elkövetőként. A nyomozást nehezítette, hogy a számításba vett férfiaknak csak a keresztneve volt ismert és régóta csavarogtak. A rendőrök kiderítették, hogy egy fővárosi kórház melléképületében szoktak „csövezni”, így sikerült elfogni őket vasárnap hajnalban.

A 26 éves, budapesti Cs. Sándor és a 20 éves tárnoki V. Kálmán beismerte tettét. Azt mondták, személyes sérelmük miatt támadtak a 47 éves férfire, a nekik nem tetsző viselkedése miatt. A rendőrségen elmondták, Cs. Sándor ököllel ütötte az ágyában fekvő sértettet, miközben V. Kálmán egy késsel többször megszúrta. A két férfi néhány perccel később elszaladt a helyszínről.

Cs. Sándor és V. Kálmán ellen – őrizetbe vételük mellett – emberölés bűntettének gyanúja miatt nyomoznak, a rendőrség javasolta letartóztatásukat - írta a police.hu.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Frusztráció tükröződik az új Simonka-cég névadásában

Frusztráció tükröződik az új Simonka-cég névadásában

Reagáltak az SZFE hallgatói Lajos Tamás kijelentéseire

Reagáltak az SZFE hallgatói Lajos Tamás kijelentéseire

Még az idén újra felszállhatnak a Boeing 737 MAX-ok Európában

Még az idén újra felszállhatnak a Boeing 737 MAX-ok Európában