szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szombathelyi Vásárcsarnokban történt az eset, a tettest feljelentették.

Vasárnap hajnalban a szombathelyi Vásárcsarnokban betörték a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB1-es csapat edzőjének, Marosán Györgynek az orrát - írja az úgytudjuk.hu.

A lapnak Marosán mesélte el a történteket. Azt mondta, kísérőjével beálltak a sorba, két srác ténfergett mellettük, megkérdezték őket, hogy sorba állnak-e, mert nem akartak eléjük állni.

Erre elkezdtek mindenfélét kiabálni ránk, szóváltás kezdődött. Én közben a reggeli híreket olvastam a telefonom, amikor felnéztem csak annyit mondtam, hogy minek kell veszekedni egy ilyen apróságon, nyugodjanak már le. Ekkor kaptam egy ütést az orromra, ami olyan erős volt, hogy el is törött.

A Vásárcsarnok biztonsági személyzete azonnal megjelent, a tettest feljelentették a rendőrségen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ingatlanbotrány miatt távozik a Vatikán egyik bíborosa

Ingatlanbotrány miatt távozik a Vatikán egyik bíborosa

Tavaszig nyertek időt Iványi Gáborék a gázszolgáltatónál

Tavaszig nyertek időt Iványi Gáborék a gázszolgáltatónál

Uniós oltalom alá kerül az akasztói szikiponty

Uniós oltalom alá kerül az akasztói szikiponty