szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A szerda esti látogatásán már csak olyan információkat kapott, amikkel elégedett lehet.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen látogatta meg Orbán Viktor a Szent László Kórházat szerda este, természetesen egy kamera kíséretében.

Orbánnak ez alkalommal senkit nem kellett félbeszakítania, csak a portást lepte meg, aki “Orbán Viktor miniszter úrnak” keresett “főorvost vagy valami főnököt”, amire le is ért az ügyeletes főorvos, hogy beszámoljon arról, minden rendben van a kórházban, sokan érkeznek szűrésre, és meg tudnak birkózni a forgalommal. Orbán az udvaron felállított tábori kórházat is megnézte, amit arra az esetre építettek fel, ha több lesz a beteg.

A videóból kiderül, hogy 140 ágy van a koronavírusos betegek számára elkülönítve, egy orvos pedig annak a reményének adott hangot, hogy ez a szám 180-ra fog bővülni.

Ez a látogatás már sokkal jobban sikerült tehát, mint múlt héten a Korányiban: ott Orbán arról érdeklődött egy már 22 órája műszakban lévő orvostól, hogy van-e elég lélegeztetőgép, majd amikor az orvos az igenlő válaszához hozzá akarta volna tenni, hogy technikusok is kellenének hozzá, Orbán tulajdonképpen belefojtotta a szót.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Repülő Iron Maneket csinál katonáiból a brit haditengerészet, így szállnak át az ellenséges hajókra

Repülő Iron Maneket csinál katonáiból a brit haditengerészet, így szállnak át az ellenséges hajókra

Megszavazta a parlament Áder bírói múlt nélküli jelöltjét a Kúria elnökének

Megszavazta a parlament Áder bírói múlt nélküli jelöltjét a Kúria elnökének

Sétáló gyalogost gázolt el egy 18 éves sofőr, majd frontálisan karambolozott

Sétáló gyalogost gázolt el egy 18 éves sofőr, majd frontálisan karambolozott