szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A távozó Indexesek új lapja egyelőre nem lesz fizetős.

Kedden jelentette be az Index egykori főszerkesztő-helyettese és a Telex jelenlegi tulajdonosa, hogy a héten elindul az új híroldal. Kárpáti Márton a Nagy Kreatív Hét online konferenciáján elmondta, hogy kezdetben nem teszik fizetőssé a tartalmakat, így szabadon hozzáférhetőek lesznek – írta meg a kreativ.hu. A lapnak egyébként már youtube-csatornája is van.

Kárpáti hozzátette, hogy még nem döntöttek arról, hogy mely tartalmakat teszik fizetőkapu mögé, állítása szerint a paywall még el sem készült. A tulajdonos elmondta, hogy az Index júliusban felmondott stábjából hetvenen alkotják a Telex szerkesztőségét. A névsort a Telex Facebook-oldalán már korábban közzétették.

������������ Most már tényleg nemsokára el fogunk indulni, és végre azt is elárulhatjuk, kik lesznek ott a kezdőcsapatban. Az...

Posted by Telex.hu on Wednesday, 23 September 2020

Az Index egykori újságírói július 24-én, két nappal főszerkesztőjük, Dull Szabolcs kirúgása után döntöttek a felmondás mellett. A felmondott újságírók, fotó- és videóriporterek nem sokkal később jelentették be, hogy együtt folytatják, szeptember elején hozták nyilvánosságra, hogy új internetes lapjuk neve Telex lesz. Felmondásuk okairól és körülményeiről itt írtunk bővebben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eladó Walter Röhrl ikonikus Martini festésű Lanciája

Eladó Walter Röhrl ikonikus Martini festésű Lanciája

Koronavírusos Mike Pence kabinetfőnöke

Koronavírusos Mike Pence kabinetfőnöke

Meghosszabbították a lassan már kínossá váló Brexit-folyamat jelenlegi tárgyalási fordulóját

Meghosszabbították a lassan már kínossá váló Brexit-folyamat jelenlegi tárgyalási fordulóját