szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az LMP társelnöke tett feljelentést, mivel szerinte a gárdonyi önkormányzat aránytalanul olcsón adott bérleti jogot a parkolóra.

Nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének alapos gyanúja miatt rendelt el nyomozást a gárdonyi rendőrkapitányság Schmuck Erzsébet feljelentése nyomán – közölte az LMP. A párt társelnöke október elején tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, miután a gárdonyi önkormányzat aránytalanul olcsón adott bérleti jogot egy parkolóként üzemelő területre.

A közlemény szerint az önkormányzat 2017 nyarán 3,5 hónapra összesen bruttó 55 ezer forintért adott bérleti jogot egy 600 négyzetméteres, vagyis 40-50 autó befogadására alkalmas területre, fejlesztési kötelezettség nélkül. Mivel a területen egy autó napi ezer, egy busz négyezer forintért parkolhatott, így egyetlen nap alatt megtérülhetett a költség az egész szezonra.

Ez a párt szerint gazdasági bűncselekménynek minősül, ráadásul Tóth István fideszes polgármester egy fideszes önkormányzati képviselővel szerződött.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Négy autó karambolozott az M3-ason

Négy autó karambolozott az M3-ason

Müller Cecília: Ne járkáljunk céltalanul fel-alá!

Müller Cecília: Ne járkáljunk céltalanul fel-alá!

Hatalmas paneltűz volt Kispesten, négy embert kimenekítettek a tűzoltók

Hatalmas paneltűz volt Kispesten, négy embert kimenekítettek a tűzoltók