szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A felsőbb évfolyamokon sem terveznek távoktatásra átállni a járvány miatt.

Koronavírus - a második hullám, a második lezárás
A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Normális rendben kívánják fenntartani az oktatást, nem állítják át az iskolákat digitális tanrendre az őszi szünet után sem – közölte Gulyás Gergely kabinetminiszter a csütörtöki kormányinfón.

Gulyás a Hír TV felvetésére válaszolt. A riporter azt kérdezte, hogy a felsőbb évfolyamok esetében nem várható-e a digitális átállás, tekintettel az emelkedő koronavírusos esetszámokra.

Szlovákiában a középiskolák már bezártak, számos európai országban differenciáltan, a nagyobb gyerekek számára vezették be a digitális távoktatást már az első hullámban is.

Gulyás ugyanakkor megjegyezte, biztosan nem lehet tudni, milyen döntésekre lesz szükség a járvány kezelésében.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Így forgatja fel Afrika szarvát egy Nobel-békedíjas

Így forgatja fel Afrika szarvát egy Nobel-békedíjas

Hatalmas paneltűz volt Kispesten, négy embert kimenekítettek a tűzoltók

Hatalmas paneltűz volt Kispesten, négy embert kimenekítettek a tűzoltók

Meddig fújják az ismeretlen elektromos autógyártók tőzsdei lufiját?

Meddig fújják az ismeretlen elektromos autógyártók tőzsdei lufiját?