szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Korábban nőként szerepelt a koronavírus egyik magyarországi férfi áldozata az operatív törzs táblázatában. A hibáért elnézést kérnek, azt javították.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Adatközlési hibáért kért elnézést szerda délután az operatív törzs. Mint közölték: az első adatközlés tévesen nőnek jelölt meg férfi elhunytat.

A hiba természetét nem részletezeik. Annak ugyanakkor, aki követi az elhunytak alapbetegségeit soroló listát koronavirus.gov.hu oldalon, feltűnhetett, hogy az 1493. elhunyt – akinek alapbetegsége prosztatamegnagyobbodás volt – korábban nőként szerepelt a táblázatban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egymillió adag jöhet belőle, de mit lehet egyáltalán tudni a kínai vakcináról?

Egymillió adag jöhet belőle, de mit lehet egyáltalán tudni a kínai vakcináról?

Szerbiába már szombaton jön egymillió kínai vakcina

Szerbiába már szombaton jön egymillió kínai vakcina

Tizennegyedszer nyerte meg a Dakart Peterhansel

Tizennegyedszer nyerte meg a Dakart Peterhansel